Menu Premium
Loading...

De wereld van gecancelde Star Wars games

02/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game-industrie zit vol met opmerkelijke verhalen. Wist je bijvoorbeeld dat er meer Star Wars games gecanceld zijn dan ooit uitgekomen? Het is bizar maar waar. JJ confronteert in deze special over de gecancelde Star Wars fan David met de waslijst aan Star Wars-games die dus nooit het levenslicht zagen. En David wordt er niet vrolijk van…

Star Wars games die nooit het daglicht hebben gezien

Star Wars Ewok Adventure, Star Wars Smuggler, Star Wars Underworld, Star Wars 1313, Vernost, Star Wars Dark Squadron en Star Wars: Return of the Jedi: Ewok Adventure; het is maar een handjevol aan titels dat de afgelopen jaren in de digitale prullenbak is geflikkerd. Soms nadat er al een paar jaar aan gewerkt is, en soms kwam men niet veel verder dan een idee, een logo en drie schetsjes.

Wat is dat toch met Star Wars, een franchise die super succesvol is en bakken met geld binnenhaalt, maar waar ook al 41 film- en tv-projecten alsmede tientallen games sneuvelden. Terwijl daar echt concepten tussen zitten die minimaal net zo leuk klinken als datgene wat er wel is gelanceerd. Wie wil er niet met Wookies spelen, een Star Wars fighting game in zijn of haar console stoppen of in de huid van Han Solo kruipen? Verbaas je dus maar volop in deze special over de gecancelde Star Wars games.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch