Menu Premium
Loading...

Star Wars Battlefront 2 Review

15/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We blijven doorknallen met content rondom Star Wars Battlefront 2. De game van uitgever Electronic Arts staat behoorlijk ter discussie. Zoals je ook in de tweedelige review van de nieuwste telg in de Battlefront-serie hebt kunnen zien, zijn ook de mensen op de Gamekings-redactie verdeeld. De reviews van de singleplayer en multiplayer zijn, zoals het leeuwendeel van onze content, alleen voor de Premiumleden te zien. Nu willen we de reguliere bezoekers van Gamekings.tv niet in de kou laten staan. Zodoende is hier een korte, maar krachtige review. Koos soleert hierin. Benieuwd naar zijn oordeel over de game? Check dan nu deze Star Wars Battlefront 2 Review: The Short Version!

Star Wars Battlefront 2 onder de Koos-loep

Het is inmiddels geen geheim meer dat Battlefront 2 geen perfecte game is. De kritiek richt zich met name op het singleplayer-gedeelte van de game. Deze is volgens velen te langdradig en saai. Mensen als Boris klagen bijvoorbeeld dat EA met de singleplayer van Star Wars Battlefront 2 geen recht doet aan de magie van de serie, alsmede de liefde die velen koesteren voor de Star Wars-franchise. Ook Koos is niet bepaald te spreken over de singleplayer. In dit item laat de Gamekings-presentator zijn gedachten over de game de vrije loop.

Uiteraard is Koos ook aan de slag gegaan met de multiplayer. Hierover is hij een stuk meer te spreken. Wel plaatst de Gamekings-presentator enkele kanttekeningen. Zo is hij niet blij met de nadrukkelijke aanwezigheid van loot boxes. Deze vorm van microtransacties maken de game volgens Koos te veel pay to win. Op de redactie heeft hij hier de afgelopen dagen steen en been over geklaagd en in dit item zet Koos die lijn voort.

Hebben jullie Star Wars Battlefront 2 in huis? Zo ja, heb je de singleplayer gespeeld? Kunnen jullie je vinden in de kritiek van het Gamekings-trio? Laat je horen in de comments onder Premium: Star Wars Battlefront 2 Review: The Short Version!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch