Menu Premium
Loading...

Premium: Star Wars Battlefront 2 Review – De Single Player Campaign

14/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Star Wars Battlefront 2 is eindelijk uit. Op de redactie hebben meerdere mensen reikhalzend uitgekeken naar de release van het nieuwste deel uit EA’s shooterserie. Afgelopen weekend heb je al kunnen zien hoe JJ en Koos naar de Zweedse hoofdstad Stockholm afreisden om daar twee volle dagen aan de slag te gaan met Star Wars Battlefront 2. Check hier dat item als je het nog niet gezien hebt. Duidelijk is in ieder geval dat de game op een hoop hype mag rekenen. Naast Koos en Jelle, is ook Boris de afgelopen tijd aan de slag gegaan met Star Wars: Battlefront II. De heren gaan deze review ook dan als trio in. Benieuwd naar hun oordeel? Check dan nu Premium: Star Wars: Battlefront II Review deel 1 – de Singleplayer!

Brengt Star Wars Battlefront 2 de beloofde verbetering?

De eerste Star Wars: Battlefront kwam uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Zoals eerder gezegd kreeg de game een hoop kritiek te verduren. Media spraken van een gebrek aan diepgang. De volgens sommigen wat kinderachtige insteek zou geen recht doen aan de Star Wars-franchise. Alle kritiek ten spijt, de game heeft het in commercieel opzicht wél goed gedaan. Het is dan ook geen verrassing dat EA een jaar later met een vervolg komt. De uitgever heeft beloofd vernieuwingen toe te voegen aan het tweede deel uit de gameserie, maar het woord van een uitgever wordt door velen lang niet altijd serieus genomen. Zodoende zijn Boris, Koos en Jelle de studio ingedoken om de singleplayer van de game te bespreken. Later volgt uiteraard ook een uitgebreide bespreking van de multiplayer. Een klein tipje van de sluier: de heren zijn niet bepaald lovend over de singleplayer-modus van Star Wars: Battlefront II.

Hebben jullie Star Wars: Battlefront II in huis? Zo ja, heb je de singleplayer gespeeld? Kunnen jullie je vinden in de kritiek van het Gamekings-trio? Laat je horen in de comments onder Premium: Star Wars Battlefront 2 Review deel 1 – de Singleplayer!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch