Menu Premium
Loading...

Premium: Op trip naar Zweden voor Star Wars: Battlefront II

12/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings heeft jarenlang de community verwend met toffe items. Voor velen gelden de trips als favoriet. De gamesindustrie verandert en dat is ook te merken aan het steeds geringer wordende aantal toffe trips. Uitgevers nemen steeds minder risico en dus is het schaarser worden van persevenementen in het buitenland niet zo’n gekke ontwikkeling. Wanneer we wel voor een dergelijk event worden uitgenodigd, zijn we dan ook ontzettend blij. Dit geldt in het bijzonder voor Jelle en Koos, die namens Gamekings naar de Zweedse hoofdstad Stockholm afreisden voor een hele uitgebreide speelsessie met Star Wars: Battlefront II. Dit item doet verslag van deze dolle trip. Benieuwd naar hun avonturen? Check nu deze Premium: Op trip naar Zweden voor Star Wars: Battlefront II!

Veel bier en Star Wars: Battlefront II

Een van de vele games die dit najaar uitkomen is Star Wars Battlefront II. De eerste Star Wars Battlefront zag twee jaar geleden het levenslicht en werd niet door iedereen even goed ontvangen. Als groot Star Wars-fan was bijvoorbeeld Koos absoluut niet te spreken over het eerste deel uit de nieuwe shooterserie van EA, en in een eerder stadium gaf hij ook al aan weinig te verwachten van het tweede deel. Of Koos dezelfde mening heeft na twee dagen aan een stuk doorspelen, zie je in dit item.

Een item met Koos en Jelle loopt over het algemeen uit op een bierfestijn en ook in Zweden konden de heren het niet laten zich flink vol te gieten. Kwalijk nemen kun je het ze niet, want de heren hebben hiernaast twee dagen lang hun plicht gedaan. Jelle is zoals bekend geen gigantisch groot fan van multiplayer-games. Dit in tegenstelling tot Koos. Gelukkig heeft Jelle ook een mening over Star Wars: Battlefront II, welke hij in dit item op geheel eigen wijze uit. Check nu deze Premium: Op trip naar Zweden voor Star Wars: Battlefront II!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch