Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Splinter Cell: “Is deze franchise in stealth verdwenen?”

20/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk maken wij ook diepgaande content voor onze community. Onze research expert JJ heeft zich verdiept in de wereld van Sam Fisher. Want wat is het lang geleden dat we daar wat van hebben gehoord. Veel te lang wat ons betreft. We missen het namelijk enorm om onze night vision goggles weer eens op te mogen zetten. Dan hebben we het natuurlijk over de franchise : Splinter cell. Wat was deze serie goed zeg. Maar hoe zat deze serie nou precies in elkaar en wat was de gedachte achter deze game? Best wel een goed vraagstuk.. Laten we nou JJ klaar hebben staan om jou deze game in-depth uit te leggen.

Third Echolon Sneaky killer

Als we denken aan Sam fisher dan denken we aan de Special forces. Een eenzame agent met enkel hulp op afstand. In de serie hebben we natuurlijk al meerdere malen aan de haal gemogen met Fisher om verschillende vijanden op verschillende sluwe manieren om het leven te hebben mogen brengen. We voelden ons dan ook bijna zelf een getraind agent als speler. We waren vooral bezig met het bedenken van de volgende moves om onze tegenstanders zo onopvallend mogelijk uit te schakelen.

Kunnen we ooit nog met Sam Fisher aan de slag?

Toch zit er een hoop backstory aan het verhaal gebonden. Iets waar wij als gamer mogelijk niet naar hebben gekeken. Daarom heeft JJ zich verdiept in de stories van de de SAS. Want wat doet zo’n echte Splinter cell agent precies? En hoe gaan deze dan te werk? Is dat net zo in stealth als in de game of is dit allemaal fake ten opzichte van de realistische werkwijze? Vette vragen die natuurlijk onze JJ voor jullie heeft uitgezocht. Benieuwd naar wat Splinter cell nou eindelijk inhoudt en wat de toekomst is voor deze franchise? Dan is dit research item perfect voor jullie!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch