Menu Premium
Loading...

Spider-Man: Far From Home Review: “Niet essentieel maar wel lekker”

02/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Koos zijn naar de film geweest! En ze zijn naar een Marvel film geweest dus dan weet je het al, ze hebben jou genoeg te vertellen! Deze review stelt je op de hoogte van de nieuwste Marvel film is, hoe sluit Marvel phase 3 af?

Deze review is spoilervrij!

Deze review is helemaal spoilervrij, maar niet voor Endgame. Pak je cape er maar vast bij en zet je masker maar vast op, want het is Marvel tijd! Superhelden tijd! Ga jij Spider-Man: Far From Home ook kijken en boek je ook snel een tripje naar de bioscoop voor deze nieuwe film?

Nederland zit in deze film!

Nederland zit in deze Marvel film, en niet alleen Nederland, maar ook Jeroen van Koningsbrugge zit in deze film, Jelle en Koos zijn knetter jaloers op de beste man en zouden ook wel in Spider-Man willen spelen. Jelle kon er wel om gniffelen en Koos vond Tom Holland een beetje overdreven qua grapjes. Gelukkig hebben beide mannen genoeg kunnen lachen tijdens deze Marvel film en dat is maar goed ook! Want zoute popcorn is niet lekker wanneer dat door de traantjes komt. Jelle heeft een paar niet favorieten zoals Guardians 2 maar die worden gered doordat ze deel uitmaken van het Marvel universum. Jelle verwachte dat deze film een toetje zou zijn en hij heeft een hekel aan toetjes, hij wil liever een voorgerecht op het moment dat je een hoofdgerecht zou krijgen, of zoiets?

Hoe sluit Marvel phase 3 af met Spider-Man?

Hoe sluit Marvel phase 3 af? Doen ze dit goed met deze Spider-Man of hadden ze beter bij Endgame kunnen eindigen? Je hoort het in deze review!

Ben jij benieuwd naar deze Spider-Man film? En wat is jouw favoriete superhelden film? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen over deze Spider-Man film! Wij zijn benieuwd naar jullie mening en al jullie vragen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch