Menu Premium
Loading...

Filmkings over Spider-Man Far From Home, Star Wars en Apocalypse Now

10/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat leuk! Jelle en Koos zitten weer eens in de bioscoop en hebben de popcorn erbij gepakt. Ze gaan het hebben over Spiderman! Hu?! Bestaat er een wereld na Avengers: Endgame? De mannen rapen zichzelf bij elkaar naar een film waar ze maar niet over konden ophouden en rapen alle moed bij elkaar om weer een heerlijk Filmkings voor je te gaan maken. Stop die mais maar vast in je magnetron, pak dat koolzuur houdende drankje er maar vast bij en doe die voeten maar om hoog.

Spiderman: Far From Home

Er was een trailer voor Spiderman: Far From Home! De wereld na Avengers: Endgame heeft uiteraard nog veel meer Marvel voor je in petto. En deze keer is Spiderman ver van huis, want hij gaat op vakantie, zoals hij je in de trailer verteld. Gaan we kijken naar Spiderman die aan het barbecueën is en daarna lekker in de zon gaat liggen? Je ziet het in deze Filmkings!

Er komen nieuwe Star Wars films

Star Wars: The Last Jedi werd wisselend ontvangen, en dat is op z’n zachts uitgedrukt. Dit jaar krijgen we het laatste deel uit de huidige trilogie. Maar, Star Wars fans hoeven niet enorm lang te wachten op iets nieuws. Er komen namelijk drie nieuwe Star Wars films en de eerste zal in 2022 uitkomen.

Disney-CEO Bob Iger gaf onlangs nog aan dat er voorlopig geen nieuwe Star Wars films zouden verschijnen. Hij vertelde tijdens de presentatie van de nieuwe streamingdienst Disney + dat er al wel nieuwe filmprojecten worden gemaakt. Deze zullen echter voorlopig nog niet worden aangekondigd. Schijnbaar is wachten tot 2022 lang genoeg voor Disney.

“We zullen even pauze nemen en resetten. Het verhaal over Luke Skywalker komt met deze negende film tot een einde. Er komen nog andere films, maar het zal even duren.”

De tweede film zal in 2024 uitkomen en de laatste in 2026. Disney blijft dus bij het bekende Star Wars format wat werken met trilogieën betreft.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch