Menu Premium
Loading...

Spider-Man discussie: “Dit is voor mij de beste superhero game”

05/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog even wachten maar dan heb je wel iets hoor. Spider-Man voor de PlayStation 4 komt binnnenkort uit en wij zijn allemaal reuze benieuwd wat het te bieden heeft. Wij mochten hem al spelen op de redactie. De heren zijn aan tafel geschoven om je zo’n beetje alles te vertellen over wat goed en slecht is aan de nieuwe PlayStation 4 Spider-Man. Wij hebben Jelle erbij gezet omdat wij weten dat Koos en Emiel allebei grote Spider-Man fans zijn. Dat bleek al uit de review. We hebben Jelle erbij gezet voor een rebels tegengeluid, dus het wordt zeker een geweldige discussie.

Iets minder combo’s

Wat al duidelijk is in de video is dat Jelle niet echt positief reageert als het gaat om de combo’s en aanvallen. Jelle vindt namelijk dat er teveel mogelijkheden zijn als het gaat om de combo’s, en hij wil liever wat makkelijkers spelen waar je wat sneller inkomt. Wat Koos al zei is dat de game wel wat van je vraagt als het gaat om combo’s leren. En als je uiteindelijk alle combo’s onder de knie hebt, dan ziet het er toch wel echt uit als een kunstwerk. Waar je eerst stroef net 2 vijanden aankon, kan je er later meer aan zonder enige moeite. De game vraagt dan wel wat van je tijdsinvestering om die combo’s en het inzicht onder de knie te krijgen, maar als je het goed kan ziet het er toch zeker wel prachtig uit.

Spider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can

Het is en blijft toch geweldig om als Peter Parker door New York heen te slingeren. En nu met de nieuwste Spidey-game voelt het al helemaal geweldig. Wij zijn op de redactie benieuwd wat Spider-Man allemaal nog voor ons in petto heeft in de komende maanden.

Spider-Man voor de PlayStation 4 komt uit op 7 september 2018.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch