Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Onze verwachtingen en een terugblik op deel 1

29/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Destiny 2 zou komen, wisten we allemaal al lang. Maar opeens ging het razendsnel. Afgelopen weekend werd er door Bungie een screenshot gepost van het logo. Het was dus aan, Het vervolg op een van de meest besproken shooters van de laatste jaren kwam er aan. Destiny-addicts David en Steven (samen meer dan 2000 uur in de game gestoken) sprongen meteen op en doken de studio in om terug te kijken op Destiny en vooruit te kijken naar het tweede deel.

Omdat we bij de opnames nog helemaal niks wisten van de game (de teaser trailer kwam pas dinsdagavond online), draait dit item om terugkijken en wishful thinking. Iets wat momenteel de gehele Destiny community doet. Want er valt genoeg te bepraten, loven, klagen én, als het om Destiny 2 gaat, te wensen.

Start from scratch in Destiny 2

Wat deed Destiny goed, wat deed de game slecht en is het nep dat je nu straks helemaal ‘opnieuw’ moet beginnen na honderden uren te hebben gegrind in het eerste deel? En wat moet Destiny 2 gaan worden? Wat moeten ze veranderen en wat niet?

Nu kan er nog gespeculeerd worden over het tweede deel. Donderdag om 19.00 uur komt de reveal trailer van Destiny namelijk online en weten we of Bungie naar onze wensen heeft geluisterd. Ga dus maar eens lekker zitten voor deze special over Destiny en Destiny 2. En laat in de comments vooral weten wat jij wil dat Destiny 2 moet gaan worden.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch