Menu Premium

Bungie laat voor het eerst een officiële Destiny 2 afbeelding zien

Joep Omes 27/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de wandelgangen was al langer geroezemoes te horen over een opvolger van Destiny. Deze geruchten werden alleen maar sterker toen het beeld van een gelekte Destiny 2 poster naar buiten kwam via een Italiaanse website. Activision, de uitgever van de populaire shooter, hield daarop zijn mondje dicht. Ook ontwikkelaar Bungie liet niks weten. Tot nu! In een tweet van eerder vandaag laat Bungie voor het eerst een officiële Destiny 2 afbeelding zien!

We wisten het dus al een beetje; Destiny 2 komt er nu dus echt aan. Nu dat het bestaan van de game is bevestigd door Bungie en de artwork van de gelekte poster terugkomt in de Destiny 2 afbeelding op Twitter, is het te hopen dat ze de releasedatum van 8 september ook echt gaan halen. We zullen hoe dan ook op de E3 meer horen over het nieuwe hoofdstuk waar de Guardians zich in vast kunnen gaan bijten.

Wat vind ervan dat er een vervolg op Destiny komt? Had jij met voldoende updates nog wel verder kunnen knallen in het eerste deel? Zou je je gear kunnen meenemen? Bak je speculaas in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch