Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% Special: Hoe deed de Gamescom het en is het event future-proof?

09/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als Boris en JJ in ons land zijn, dan toveren zij elke week een editie van de Peepshow op jullie beeldbuis. Een show waarin de twee, de zakelijke beslommeringen binnen de gamesindustrie doornemen. Er zijn echter weken waarin er meer zakelijk nieuws is dan er in één item past. Of een bepaald onderdeel vraagt om een ietwat bredere nabeschouwing. En dat was het geval met de afgelopen Gamescom. De grootste gamebeurs ter wereld. Hij is achter de rug. Maar wat was de impact? Nam de gamesindustrie het event in Duitland serieus. En of dat nu wel of niet het geval was, hoe zagen we dat dan? Boris en JJ beschouwen na in deze Peepshow special over de Gamescom.

Is Gamescom nog wel van deze tijd?

Boris is als consument samen met zijn zoon naar Gamescom geweest, terwijl JJ op zijn reet in de Griekse zon lag toen het event plaatsvond. Dit is dus geen video dat gaat over wat de beste games van de show waren. Maar dat had je waarschijnlijk al wel begrepen toen je de woorden ‘Peepshow Special’ in de kop zag. Deze video gaat over de zakelijke kant van de beurs. Is de beurs geslaagd? Commercieel en inhoudelijk. Of werd het event in Keulen niet langer serieus genomen door de grote bedrijven uit de gamesindustrie? Boris en JJ hebben alle statistieken en artikelen over de Gamescom doorgenomen en komen in deze video met hun verhaal.

Wat willen de publishers?

Ook geven Boris en JJ in deze speciale editie van de Peepshow aan hoe zij de toekomst van de Gamescom zien. Is de tijd en de techniek teveel veranderd voor dit soort evenementen of is er nog steeds plek? Moet er misschien iets aangepast worden? Je ziet en hoort de antwoorden in deze Peepshow special over de toekomst van de Gamescom.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch