Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #16: Gamescom 2022

04/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het er iets langer op moeten wachten maar het moment is dan eindelijk een daar: een nieuwe Premiumvision voor je bakkes! Dit keer mogen we eindelijk weer op trip en reizen we af naar het immer gezellige Keulen in Duitsland voor de grootste gamesbeurs van Europa: Gamescom 2022.

Naar Keulen in stijl met de Ford Mustang Mach E

Nog voordat we vertrekken richting Duitsland worden we al enorm in de watten gelegd. Ford Nederland stelde namelijk een fonkelnieuwe Ford Mustang Mach E aan ons beschikbaar om geheel in Gamekings stijl af te kunnen reizen naar de beurs. Het is een volledig elektrische SUV met power waar je gewoon eng van wordt. Een keertje het gaspedaal intrappen op de Duitse autobahn en iedereen wordt direct terug in z’n stoel geduwd.

Behind the scenes op Gamescom

Je hebt de previews op de website natuurlijk allang gezien. Zo hebben we onder andere After the Fall, PathCraft, Hellsweeper VR, Evil West, System Shock en Killer Klowns from Outer Space gecheckt. Maar in deze video nemen we je mee achter de schermen en zie je hoe wij ons een weg banen door de Duitse hallen en uiteraard ook het Keulse nachtleven (het is en blijft Gamekings natuurlijk!).

Goodie hunt

Last but not least hebben we natuurlijk ook beloofd om op een epische goodie hunt te gaan voor een gelukkige prijswinnaar en we kunnen je alvast verklappen dat dit pakket aardig goed gevuld gaat worden. Misschien zit er zelfs een Court of Owls masker bij van Huey, je weet maar nooit!

Uiteraard willen we ook alle Premium bazen natuurlijk weer bedanken voor het mogelijk maken van deze Premiumvision, door jullie support kunnen we de content maken die we iedere mag maken maar in het bijzonder natuurlijk ook de Premiumvision. En voor deze Premiumvision in het bijzonder willen we graag Peter bedanken, bedankt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch