Menu Premium
Loading...

Console Wars: Wat moet Sony doen om de E3 2018 te winnen?

07/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ieder jaar komt er toch een winnaar uit de strijd om jullie aandacht op de E3. Vele jaren is dat Sony geweest. Met hun harde line-up aan games weten ze toch steeds weer een moddervette persconferentie neer te zetten. Ze hebben officieel de meeste consoles verkocht en hebben daarmee deze generatie van de console wars gewonnen. Maar gaan ze zich nu richten op de volgende generatie? Onlangs hebben ze natuurlijk al aangekondigd dat de PlayStation 4 het einde van zijn cyclus heeft bereikt. Gaan ze dan iets nieuws aankondigen deze E3? Boris, Kevin en JJ zitten klaar om alle geruchten uit te pluizen! Check nu: Console Wars: Wat moet Sony doen om de E3 2018 te winnen?

Kan Sony de E3 nog verliezen?

We hebben bij de Microsoft discussie al gezien dat zij echt moeten gaan presteren om hun marktaandeel terug te winnen. Nintendo ligt natuurlijk ook op de loer. De Switch krijgt alleen maar lovende recensies, trekt steeds meer third party ontwikkelaars aan en industrie analisten voorspellen dat Nintendo over de Xbox heen gaat walsen in 2018. Heeft Sony ook te vrezen van hun mede Japanners? De voorgaande E3’s hebben ze vooral heel veel games laten zien, met de kanttekening dat veel van die games nog stees niet uit zijn. Dat betekent dat ze nu misschien geen verrassingen meer in petto hebben. Als Microsoft ons nu gaat overladen met de ene vette game na de andere heeft Sony wellicht een probleem.

Van Sony hebben we in de aanloop naar de E3 het ene lek na het andere gekregen. Veelal lijstjes met games waar we al van wisten dat ze uit gingen komen, maar ook zeker een paar veranderingen. Stel dat de helft waar is. Dan komen er zeker weer een hoop games uit op de PlayStation in 2018. Gek genoeg zijn er amper lekken van Microsoft geweest. Dat kan natuurlijk omdat ze hun shit beter beveiligen. Of omdat er minder mensen in de Xbox zijn geïnteresseerd, zijn er minder nep lijstjes gemaakt. Of Miscrosoft heeft niets te tonen natuurlijk. In dat laatste geval heeft Sony sowieso gewonnen. Wat denken jullie? Wie gaat er als winnaar uit de console wars 2018 komen? Laat het weten in de comments!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:
BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers
IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!
Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch