Menu Premium
Loading...

Skylanders Trap Team E3 2014 Preview

22/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skylanders Trap Team is het vierde deel in de populaire gameserie Skylanders. Elk jaar gaan de mannen op de E3 langs bij Skylanders om niet alleen de game te bespreken, maar ook om een exclusief Skylanders-poppetje te krijgen die mogelijk veel geld waard gaat zijn. Dat deden ze dit jaar uiteraard ook, dat al even langskwam in het item over de laatste E3 2014 beursdag. Wat zorgt ervoor dat Skylanders Trap Team vers aanvoelt, ten opzichte van de vorige delen? Jelle en Dennis vertellen je het allemaal en nog veel meer in deze Skylanders Trap Team E3 2014 Preview.

Skylanders Trap Team is een hack & slash, platform-game voor kids en een heel klein beetje voor volwassenen. Een van de meest belangrijke kenmerken van de Skylanders-games is dat er fysieke poppetjes voor nodig zijn die je op een speciale gamepad neerzet. Deze worden dan in je game geladen, waarna jij met ze kunt spelen. Elke keer dat er een nieuwe game uitkomt, worden er nieuwe personages toegevoegd en nieuwe gameplay-mechanieken. In dit geval worden de Trappers toegevoegd en een manier waarmee je boosaardige Skylanders kunt vangen en ze goed kunt maken. Als je ze hebt omgeturnd, is het mogelijk om ze te gebruiken als personage. Je doet dit door een speciale trap op je gamepad te zetten. Hierin vang je dan de baddie, waarna je zelf met hem kunt spelen. Als de slechte Skylander in je trap zit, praat hij ook nog tegen je. Hij roept dan af en toe een grappige quote vanuit z’n hokje. Het kan dus zijn dat wanneer je Skylanders-spullen in je tas zitten, er opeens geluid uitkomt.

Ook Pascal nam deel aan dit avontuur en hij kwam de hele tijd mensen tegen waar hij ooit een avondje mee gedronken heeft. Wil je weten hoe dit allemaal is afgelopen en vraag je jezelf af wat de mannen van deze nieuwe Skylanders-game vinden? Ga dan snel kijken naar deze E3 2014 Preview met Skylanders Trap Team.

Ontwikkelaar: Toys for Bob
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, Wii en Nintendo 3DS
Skylanders Trap Team E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch