Menu Premium
Loading...

Skate’s Black Ops 2 Prestige Challenge Finale

16/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heeft hij het gehaald en kan hij nu officieel gekroond worden als shooterkoning van de redactie? Of heeft hij gefaald en durft hij Dennis niet meer onder ogen te komen? Je krijgt antwoord op deze vragen en jouw tweets in de Skate’s Black Ops 2 Prestige Challenge Finale. Geen idee wat Skate aan het doen is en waarom? Check dan deel één van Skate’s 48-uurs Black Ops 2 Prestige Challenge voordat je verder leest.

Nadat Dennis heeft gecheckt of Skate zijn uitdaging heeft gehaald, komt de Call of Duty fanaticus met een uitgebreide review van de multiplayer. Na 48 uur de tijd te hebben gehad om alle ins en outs van Treyarchs nieuwste moderne shooter te leren, is hij natuurlijk de aangewezen man om zijn uitgesproken mening met jou te delen. Helaas voor hem heeft hij niet de gehele 48 uur met zijn headset op Call of Duty: Black Ops 2 gespeeld. Skate is namelijk een échte man en moet dus dingen doen die echte mannen doen. Denk daarbij aan het eten van vette broodjes, slapen tot de wekker niet meer wil snoozen, zijn mening geven over voetbal én verkondigen hoe smooth hij met de ladies is. Of dat van invloed is geweest op het al dan niet behalen van zijn challenge, zie je in de Skate’s Black Ops 2 Prestige Challenge Finale.

Ook staat @SkateGK tot jouw beschikking tijdens het laatste gedeelte van deze finale. Net als gister tweetten jullie namelijk massaal vragen naar hem over Call of Duty: Black Ops 2, de Prestige Challenge, onderzetters en lag. Vooral over lag. Helaas voor Skate kwamen de berichten in tegenstelling tot de kogels van PlayStation-gamers wél real-time aan, waardoor zijn telefoon trilde als de vibrator van zijn buurvrouw. Dacht hij dat dit getril zijn vibrerende controller was en dook hij daardoor weg voor bullets die er niet waren waardoor hij op een tollende granaat stapte? Heeft Skate ook andere modes gespeeld dan zijn favoriet: Headquarters? Heeft hij de Prestige Challenge volbracht en is hij eigenlijk wel écht zo smooth met de ladies? Dat en meer zie je in deze epische conclusie: Skate’s Black Ops 2 Prestige Challenge Finale.Skate's Black Ops 2 Prestige Challenge Finale

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch