Menu Premium
Loading...

Skate’s 48-uurs Black Ops 2 Prestige Challenge

15/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grootste shooter van het jaar is verschenen: Call of Duty: Black Ops 2. Onze shooterfanaat Skate ging dan ook direct met deze titel aan de slag en probeert binnen 48 uur Prestige in de multiplayer te behalen. Vandaag en morgen zien we of het hem lukt, met vandaag het eerste deel van Skate’s 48-uurs Black Ops 2 Prestige Challenge.

Call of Duty: Black Ops 2 is gelanceerd. Voor het eerst speelt de game zich af in de toekomst, wat in de multiplayer een hoop futuristische killstreak rewards en wapens met zich meebrengt. Daarnaast zit de functionaliteit van Call of Duty Elite, in tegenstelling tot vorig jaar, al in het standaard pakket inbegrepen waardoor iedereen er toegang tot heeft. Je kunt nu ook ranked matches spelen, waardoor je ingedeeld wordt met spelers die dezelfde rank hebben als jij. Al is het wel een aparte keuze dat je rank wordt bepaald door je win/lose ratio en niet door je kill/death ratio.

Skate probeert binnen 48 uur level 55 te halen in de multiplayer. Dit doet hij door voornamelijk Headquarters te spelen. Hij geeft direct zijn mening over deze game mode en hij beantwoordt daarnaast ook alle vragen die jullie hem hebben gestuurd via Twitter: @SkateGK.

Morgen komt deel twee van deze epische 48-uurs uitdaging op Gamekings.tv en kunnen we zien of Skate het heeft gehaald. Nu zie je alvast hoe Skate zijn eerste uurtjes in Black Ops 2 ervaart in Skate’s 48-uurs Black Ops 2 Prestige Challenge. Vergeet ook niet al je vragen naar @SkateGK te tweeten, dan beantwoordt hij jouw vraag misschien wel in deel twee.

Skate's 48 uurs Black Ops 2 prestige challange

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch