Menu Premium
Loading...

Sifu Review – Kopen, budgetbak of slopen? [Fabulous February]

11/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog steeds (Fabulous) Februari, een maand die vol zit met allerlei nieuwe games. Fuck it, we zijn pas net begonnen. Kung Fu fans maak je maar klaar want Sloclap, de makers van de bekende game Absolver zijn er met een nieuwe game genaamd Sifu. Jelle & Skate hebben beide mogen genieten van het spel en gaan het in deze review over hun Sifu-ervaring hebben. Is deze Kung Fu fighting-game een verbetering in tegenstelling tot hun vorige succesvolle game Absolver? Is het een moeilijke titel om onder de knie te krijgen? Je ziet en hoort het allemaal in de review van Sifu.

De wraak van Kung Fu Sifu

Je speelt een jonge Kung Fu-student en je wilt wraak nemen op de moordenaars van je familie. Je kan niet jouw hele leven wachten op het juiste moment om wraak te nemen en daarom neem je wraak in één nacht. Je hebt beschikking over een mysterieuze amulet die je hebt geërfd van je familie. Deze amulet zorgt er voor dat je elke keer opnieuw uit de dood opstaat. MAAR… Er zit altijd een maar achter. Telkens als je uit de dood opstaat, word je een jaar ouder. De game draait om perfectie. Je moet veel trainen en zo jong mogelijk proberen te blijven. Naarmate je ouder wordt, kun je namelijk bepaalde moves niet meer leren. Dit alles beleef je in een wereld vol met verschillende vijanden en unieke locaties.

Sifu review: Kopen, budgetbak of slopen?

Klinkt als een hele moeilijke uitdaging, niet waar? En dus komen we aan bij de vraag waar het allemaal om draait: de game kopen, in de budgetbak doen of slopen? Is het spel de vier tientjes waard? Zou je in deze game veel tijd kunnen stoppen of ben je er na tien minuten al weer klaar mee? Jelle & Skate vertellen het je in deze review over Sifu.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch