Menu Premium
Loading...

Absolver Review

06/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Multiplayergames zijn tegenwoordig in grote getalen aanwezig. Waar vroeger de singleplayer-modes het speerpunt van veel games vormde, daar is dat tegenwoordig vaak niet meer het geval. Uiteraard komen er ook anno 2017 nog genoeg toffe singleplayergames uit, maar het online component wordt vaak vooral vanuit de uitgever gepusht. Waar deze ontwikkeling aan ligt is moeilijk te zeggen. Wellicht heeft de doelgroep simpelweg meer behoefte aan games waar ze een langere periode zoet mee kunnen zijn. Ondertussen blijven er vanuit de industrie toffe multiplayergames geleverd worden. In dit item bespreken Jelle en Skate Absolver. Het betreft een online vechtgame waarin spelers het online tegen elkaar op kunnen nemen. Benieuwd naar Skate en Jelle hun mening over deze game? Check dan nu de Absolver Review!

“Een kleine titel van een kleine ontwikkelaar”

Absolver kwam in augustus uit voor de PC en Playstation 4. Ontwikkelaar Sloclap is verantwoordelijk voor de game. Met characters die bedreven zijn in martial arts kunnen spelers online de strijd aangaan. Wanneer spelers eenmaal in de game zitten, is het niet zo dat zij het enkel opnemen tegen onlne opponenten. Ook computergestuurde personages zullen je het leven zuur proberen te maken. Jelle en Skate zijn aan de slag gegaan met Absolver en voorzien jullie nu van een oordeel. De focus op combat doet sommigen denken aan aan de Dark Souls-games. Zoals de trouwe Gamekings-kijkers weten is Skate een fervent SoulsBorne-speler. In de desbetreffende games zit ook een multiplayer-mode die enigzins doet denken aan Absolver. Jelle is een stuk minder gecharmeerd van de Dark Souls-games en bekijkt het geheel zodoende vanuit een heel ander perspectief. Het verschil in mening op dit vlak levert naar goed gebruik weer een Gamekings-waardige discussie op.

Wat vinden jullie van Absolver? Hebben jullie de game zelf gespeeld? En snappen jullie de vergelijking die sommigen maken met games als Dark Souls en Bloodborne? Laat je horen in de comments onder Absolver Review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord