Menu Premium
Loading...

Shanna en JJ doen potje kunstig in de Saints Row Boss Factory

29/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Saints Row. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. De makers van Saints Row hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Gadverdamme, we hebben een heel fijne en best unieke prijsvraag voor je klaar staan. Eentje waarin een grote wens van veel kijkers vervuld kan worden. Namelijk ‘onderdeel zijn van de Gamekings-crew. Wat gaan we namelijk doen. In samenwerking met Saints Row geven we één persoon de kans om 1 dag mee te draaien met ons. Diegene die in de Boss Factory character customization tool het wreedste personage weet te creeren die gaat samen met ons de officiële Saints Row livestream verzorgen. Inderdaad, jij zit dan naast ons op de bank en speelt en praat mee tijdens de stream. Hoe wreed is dat?

Lekker knutselen in Saints Row Boss Factory

De afgelopen vrijdag hebben jullie op Twitch al een voorproefje gehad van het creëren van een cool karakter. Jelle, Daan en Koos kozen er voor hun eigen Dungeons and Dragons character na te maken in de Boss Factory tool. Nu zijn JJ en Shanna aan de beurt. Wat gaan zij doen? Maken ze zichzelf na of gaan ze full on in de fantasie modus? En hoelang doen ze erover om hun karakter vorm te geven? Ram op die Play knop, bekijk snel de video en doe inspiratie op voor jouw eigen poging.

Maak kans om één dag lid van het Gamekings team te zijn

We hebben het je in de eerste alinea al uitgelegd. Je hebt de kans om één dag samen met ons zijn en ook live de nieuwe Saints Row te spelen. Met een lekker drankje erbij. Kun je dat van de bucketlist afschrijven. Hoe maak je kans op deze dag? Download Saints Row Boss Factory gratis in de Epic Games store en begin te knutselen. Wat je maakt, doet er niet toe, als het ons maar weet te overtuigen om jou deze harde prijs te overhandigen. Maak vervolgens een screenshot van je karakter en mail die naar redactie@gamekings.tv of plaats hem op onzs Discord kanaal bij #Boss Factory Prijsvraag. De allerleukste creatie kiezen wij uit en krijgt een uitnodiging van ons. Jij gaat dan in augustus Saints Row samen met ons live spelen en krijgt vanzelfsprekend het spel + goodies mee naar huis. Het leven kan soms best tof zijn…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch