Menu Premium
Loading...

Saints Row Reboot Preview

26/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al weer zes jaar geleden dat het laatste deel uitkwam. Saints Row: Gat out of Hell was eigenlijk een DLC van deeltje 4, maar het was het laatste deel dat fysiek echt uitkwam. In 2017 had Deep Silver Volition een ander poging geprobeerd met Agents of Mayhem. Het was een leuke poging, maar werd niet altijd even goed ontvangen. Na deeltje 4 zal je eigenlijk verwachten dat we nu deeltje 5 krijgen. Het is net iets anders, zoals de meeste franchises ontkomt de 3rd Street Saints er ook niet aan. We krijgen een reboot, we gaan weer terug naar deeltje 1. Of nja we gaan weer terug naar de naam zelf namelijk: Saints Row.

Reboot van Saints Row

Eindelijk is tijdens de Gamescom de nieuwe Saints Row aangekondigd, onze JJ had het al iets eerder gezien. Direct na wat hij gezien had heeft hij voor jullie een item opgenomen met gloednieuwe detail over de volgende Saints Row nuj namelijk een reboot. Welkom in Santo Ileso, een levendige fictieve stad in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. In een wereld vol misdaad, waar wetteloze facties vechten om de macht, begint een groep jonge vrienden aan hun eigen criminele onderneming, terwijl ze naar de top stijgen in hun poging om ‘Self Made’ te worden. Ze beginnen met niets en eindigen op de top.

Terug naar de core

Duik in epische vuurgevechten en snelle achtervolgingen. Het zijn typische Saints-Row-momenten die je zult herkennen uit de vorige delen. Nu zonder Aliens, simulaties, et cetera. We gaan weer terug naar de Core van de originele Saints Row game. In een nieuw verhaal dat de nieuwe belevingen van The Saints in kaart brengt. De volledige campagne kun je in co-op mode spelen. Wat er nog meer staat de wachten in Saints Row verteld JJ jullie het  allemaal.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch