Menu Premium
Loading...

Sennheiser GSP 303 Review: The Need for Speed Payback Edition

24/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je gaat gamen moet je natuurlijk goede geluidskwaliteit hebben. Je kan dan niet de speakers van je tv gebruiken. Want die kwaliteit is om te janken. Daarom gebruiken veel gamers, filmliefhebbers en tv-fanaten een dikke surround sound speaker set. Helaas kan niet elke gamer dat betalen en of gebruiken, want je ouders willen ook wel eens een beetje rust. Kevin en Koos weten dit maar al te goed en hebben speciaal voor jullie, maar ook voor zichzelf, een paar nieuwe headsets getest! Met in dit item de eerste headset, de Sennheiser GSP 303 Need for Speed edition. Wil je weten hoe de heren de headset hebben ervaren? Check dan snel de review met de Sennheiser GSP 303 Need for Speed edition!

De geluidskwaliteit maakt alles goed in de Sennheiser GSP 303

Sennheiser maakt, naast headsets, al jaren geluidsapparatuur. De Duitse fabrikant is in 1945 opgericht door Fritz Sennheiser in Wennebostel, maar onder een andere naam dat dat we ze nu kennen, Laboratorium Wennebostel. in 1958 hebben ze de naam uiteindelijk veranderd naar Sennheiser. Van oorsprong produceerde het bedrijf meetapparatuur en werd later het assortiment uitgebreid tot microfoons, headsets en meerdere geluidsartikelen. En als we het toch in dit item over diverse headsets gaan hebben van Sennheiser, kunnen we net zo goed ook het allereerste model bespreken. Deze werd namelijk in het jaar 1968 geïntroduceerd en kreeg de naam HD 414. Het was zo’n doorslaand succes dat het bedrijf groeide en in 1970 met 750 werknemers werkte. Op dit moment was het wel duidelijk dat ze moesten uitbreiden! Vanaf dit moment was Sennheiser een serieuze deelnemer in de geluidsindustrie.

Nu is de vraag: gaat deze headset de Sennheiser naam eer aan doen? Ondanks dat hij er erg gelikt uit ziet, betekent het niet dat het ook de gaming headset van het moment wordt. Wat denken jullie ervan? Gaan jullie deze headset ook halen? Hebben jullie nog goede suggesties? Laat het weten in de comments!

Eerder checkten Koos en Kevin al de wireless headsets van Turtle Beach met de Stealth 700 & 600!

Prijsvraag

Wil jij deze Sennheiser GSP 303 gaming headset winnen? Dat kan! Enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je favoriete emoji te droppen in de comments! ??

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch