Menu Premium
Loading...

Wat kunnen we verwachten van Sea of Thieves?

17/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week komt Sea of Thieves alweer uit! De grote exclusive voor Microsoft. Zelfs na de beta en alle trailers blijft er nog veel onduidelijk over wat voor game Sea of Thieves gaat worden. Daarom zitten Daan en Kevin voor je klaar om je in geuren en kleuren te vertellen wat voor game het wordt. Check nu: Wat kunnen we verwachten van Sea of Thieves?

Trotseer de zeven zeeën in Sea of Thieves!

Je hebt de eerste stapjes in de Beta al kunnen zien. Nu is er een nieuwe trailer uitgekomen van maar liefst 8 minuten, waarin alles wat je in de game kan doen wordt toegelicht. Je kan bijvoorbeeld in je eentje, met zijn tweeën of met zijn vieren op jacht naar de vele schatten. Je krijgt dan een schip wat daar bij past. Dat komt goed uit want als je alleen speelt moet je nog steeds de zeilen hijsen, het anker ophalen en de lekken dichten. Op een gigantisch galjoen is dat natuurlijk niet te doen. Vanzelfsprekend komt de game het best uit de verf met je vrienden!

Er zijn drie facties waar je quests voor kan doen. Bij deze merchants kan je dan je opgegraven kistjes inleveren voor gold. Hier kan je dan cosmetische items van kopen. Een piraat is natuurlijk niets zonder zijn ooglap, houten been en de mooiste rumbeker van allemaal. Ook zijn er quests die organisch ontstaan, dus blijf vooral om je heen kijken! Je kan bijvoorbeeld een brief in een fles vinden. Gigantische wolken in de vorm van een schedel tegenkomen. En er zijn natuurlijk andere kapers op de kust! Heb jij zin in Sea of Thieves? Zing jij al maandenlang zeemansliederen? Denk je dat dit de game is die Microsoft weer terug op de fucking schatkaart zet? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch