Menu Premium
Loading...

Scribblenauts Mega Pack Review: ‘Creatief nadenken hoe je een penis kan creëren’

30/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Scribblenauts, het spel waarbij je creatief moet nadenken over wat je volgende stap is. Bedenk jij een paraplu met een pogo stok erop, zodat je hoger kunt springen? Een wapen waarmee je mensen kunt bevriezen of toch een bus met raketten erop? Scribblenauts is een game waarbij je creatief moet nadenken om het level door te gaan en puzzels op te lossen. Alle saaie mensen die niks kunnen bedenken en over weinig verbeeldingskracht beschikken, kunnen Scribblenauts beter links laten liggen. Dit keer zit natuurlijk onze eigen Indieking Emiel erbij samen met Skate om je in te lichten over de Scribblenauts Mega Pack.

Write Anything, Solve Everything

Voor de mensen die niet weten wat Scribblenauts nou precies is, we zullen het even uitleggen: jij bent een Scribblenaut, en jij moet het creatieve deel van je hersenen gebruiken om attributen te verzinnen om zoals eerder vermeld het level te doorlopen. De developers hebben ook niet voor niets de slotzin ‘Write Anything, Solve Everything’ onder hun game staan, want als jij met je witte helikopter het level door wil gaan, dan doe je dat lekker. Sommigen gebruiken toch liever de kracht van vliegen om zo hoger te komen. Hoe jij het level verslaat, bepaal jij; je kan het zo makkelijk maken voor jezelf of juist moeilijker. De keuze is aan jou.

Creatief en inventief bezig zijn in Scribblenauts

Je hebt dus echt een stel creatieve hersenen nodig. Het is dus een ideaal spel voor de wat jongere kinderen. Maar ook natuurlijk voor wat oudere mensen. Elke volwassen gamer die Scribblenauts ooit ook maar één keer heeft aangeraakt, heeft wel eens geprobeerd iets vulgairs te verzinnen. Helaas gebeurt er niks als je iets vulgair intikt, aangezien het spel een PEGI rating heeft van 12. Je kunt wel creatief genoeg zijn om hier en daar wat grappigs te creëren. En voor de arme zielen die niks kunnen bedenken, raden wij jullie aan om weg te blijven van Scribblenauts.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch