Menu Premium
Loading...

UFC 4 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

19/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vaak zitten we met z’n alle tot laat ’s nachts voor de buis, wachtend op die ene epic fight. Wanneer de klok dan ook eindelijk 5 uur ’s nachts aantikt horen we die genadeloze bel voor de volgende ronde afgaan. Conor McGregor, Jon Jones en Henry Cejudo, dat zijn natuurlijk namen die bij ons als UFC fans meer dan bekend zijn. Uiteraard zitten we toch te wachten om eens zelf wat rake klappen uit te delen met onze favo-fighters. Net als Fifa, gaat EA elk jaar weer aan de slag met een nieuwe UFC titel. Nu is het eindelijk zo ver dat UFC 4 om de hoek is komen kijken en niemand minder dan onze Skate heeft een flink aantal fights in deze game achter de rug.

Legends in the making

Character creation, eigenlijk wel een dingetje. Dit pakt in de ene game namelijk goed uit en in sommige valt dit echt vreselijk tegen. Maar nu een eigen fighter creëren? Dat is toch wel echt ontzettend gruwelijk zou je denken. In UFC 4 Skate heeft natuurlijk zijn fighter zelf geschapen. Maar kunnen we weer gaan genieten van dat heerlijke grafische hoogstandje net als de eerdere UFC titel? Dat moet natuurlijk in dit item gaan blijken. Want man.. Wat is het heerlijk als die champions belt nog eventjes een stukje harder gaat blinken.

Opnieuw de Octagon in

Nu is het natuurlijk allemaal wel leuk en aardig, een nieuwe UFC titel. Natuurlijk zijn we meer benieuwd naar hoe de game speelt en of er nu meer variatie is in de verschillende vechtsstijlen. Is het dit keer een titel die meer op het standaard button mash gamestijl in gaat of is het uitgebreid vechten met een nieuw control-scheme? Of skate dan eindelijk die champion belt hoog boven zijn favo-fighter heeft mogen houden? Dat hoor je in dit item.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch