Menu Premium
Loading...

Let’s Play UFC 3

09/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate heeft zijn savegame meegenomen om bij ons in de studio de nieuwe UFC te checken. Is dit derde deel in de EA Sports UFC serie even goed of beter dan zijn voorgangers? Of is het duimen dat THQ uit zijn graf herrijst om eindelijk weer eens een goede MMA fighter te maken? UFC kenner JJ is bij Skate op de bank geploft om samen Conor McGregor alle acht hoeken van de Octagon te laten zien. Heb je trek in zwetende kerels op de bank en op je scherm? Check het hier!

Stap in de Octagon met JJ en Skate

Dat we te maken hebben met een grafisch hoogstandje kunnen we wel stellen. Alle tatoeages, opgepompte spieren en gezichtsbeharing zijn keurig naar de echte vechters gemodelleerd. Je kan natuurlijk ook je eigen spierbundel maken in de create a fighter mode. Vervolgens kan je met je vechtersbaas aan de slag in de G.O.A.T. career mode om hem te trainen, nieuwe moves te leren en je een weg omhoog te knokken naar de Championship Belt. Naast het vele knokken moet je nu in de game ook zorgen voor Fight Hype. Met in-game social media zorg je dat je fans ook daadwerkelijk naar je gevecht komen kijken.

Nu zijn al die nieuwe modi leuk en aardig, maar hoe speelt de game? MMA vechten kenmerkt zich natuurlijk door de vele stijlen die door elkaar gebruikt worden. Je vecht met je vuisten, schopt met high en low kicks en vergeet de groundgame niet natuurlijk! Hoe vertalen al deze verschillende martial arts zich naar één game met één control scheme? Daar gaan JJ en Skate je in deze Let’s Play alles over vertellen. Heb je zin in een nieuwe UFC? Of heeft EA het met al zijn lootboxes voorgoed voor je verkloot? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch