Menu Premium
Loading...

Stray Review – Kopen, budgetbak of slopen?

27/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huey en Jelle hebben maanden naar de game Stray uitgekeken. Elke week zaten ze JJ op zijn nek of de game al was aangekomen. Spelen met een kat in een soort spel wat ze nog niet vaak gezien hadden. Exploreren als een viervoeter. Het is de beide heren op het lijf geschreven. Maar hoe kom je op het idee om, in een industrie waar het doorgaans draait om gespierde en onverschrokken helden en heldinnen, de kat een hoofdrol te geven? Huey en Jelle speelden een week lang met het spel en gaan in deze video vertellen of ze aan het eind spinden van genot of dat ze bliezen van afschuw en woede. Ga maar klaar zitten voor een van de meest markante games van 2022. Dit is de Stray review.

Haal virtueel kattenkwaad uit

Huey en Jelle hebben Stray respectievelijk op de PS5 en PS4 gecheckt. Er is ook een PC versie. Bezitters van de Xbox Series X/S of One moeten de kat voorlopig nog uit de boom kijken. De game draai om een eenzame en verdwaalde kat die zijn familie kwijt is. Het beest moet een oeroud mysterie ontrafelen om te ontsnappen uit de vervelende, vergeten stad. Stray is een third-person kattenavontuur dat zich afspeelt in de gedetailleerde, neonverlichte steegjes en groezelige onderwereld van een cyberstad. Je ziet die wereld door de ogen van de zwerfkat en probeert op ‘katse’ wijze te overleven en je doel te bereiken.

Krijgt Stray de positieve review waarop gehoopt is?

De beide heren hebben de afgelopen week de cyberstad totaal door gezworven. Staart omhoog, snorharen gespitst en neus in de wind. Ze hebben zichzelf verdedigd tegen allerhande gevaar en losten de raadsels op die de vergeten stad bevat. Dat er alleen maar ongeïnteresseerde droids en gevaarlijke wezens wonen, maakt het kattenleven niet makkelijker. Gelukkig ben je niet alleen in deze misère. Tijdens het avontuur raakt je bevriend met B12, een kleine, vliegende drone. En dit stukje gear kan je helpen een uitweg te vinden uit de vergeten stad.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch