Menu Premium
Loading...

Gran Turismo 7 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

09/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Race-fanaten opgelet, na jaren lang wachten hebben we eindelijk een nieuwe game van de GT series, Gran Turismo 7. Rijden in de duurste auto’s over het circuit of je auto helemaal zelf customizen, het kan allemaal. Onze Gamekings race-fanaten Koos & Skate hebben sinds de release van de game dit weekend alleen maar rondgereden op het circuit. Ze behandelen de vraag waar het om gaat; Kopen, budgetbak of slopen? Koos & Skate gaan behandelen het allemaal razendsnel in de Gran Turismo 7 Review. De uitgebreide Premium review kun je overigens hier vinden.

Dit is er allemaal te doen in Gran Turismo 7

Er zijn 34 circuits waar jij op kan rondrijden met maar liefst keuze uit meer dan 420 auto’s die je zelf kan tunen. Altijd al willen rondrijden op de klassieke historische circuits? Dat kan nu. De wereld heeft veel te bieden, zowel in de solocampagne als online. Je kunt auto’s kopen, verkopen, customizen en verschillende uitdagingen aangaan die de game aanbiedt. Er komen nog een hoop DLC’s aan met nieuwe auto’s en locaties de komende tijd, gaat dit meer worden dan Forza Horizon 5? Er zijn een hoop kampioenschappen waar je aan mee kan doen, hoeveel kampioenschappen hebben Koos & Skate denk je al gewonnen?

De allerbeste racegame voor PlayStation?

De vraag waar het allemaal om draait, kopen, budgetbak of slopen? Is dit de allerbeste racegame voor de Playstation? Een nieuwe Gran Turismo game, is dit een nieuwe game in hetzelfde pakje? Is de kwaliteit erg omhoog gegaan sinds de laatste game van de GT series? Is het goed geoptimized voor de PS4? Of toch maar even wachten tot je eindelijk je handen op de PS5 kan krijgen? Koos & Skate geven antwoord op alles waar voor jou nog een vraagteken achter staat in de Gran Turismo 7 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch