Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gran Turismo 7 Premium Review: ‘Is dit de perfecte race game?’

08/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Race games, we hebben er aantal fikse fans van op de redactie. Denk aan Koos, Daan, Steven, Skate en JJ. En binnen dat genre heb je een paar absolute grootheden. Gran Turismo is er daar een van. Koos, Skate en Steven hebben een weekend lang auto’s gespaard. Hun relaas van hun belevenissen zie en hoor je in de Premium review van Gran Turismo 7. Gaat dit de beste race game worden van het jaar? Of raden we je aan om het (nog even) links te laten liggen? Dat ga je allemaal horen in de Premium¬†review van Gran Turismo 7.

Is deel 7 de ultieme Gran Turismo?

In het Fruitblik item van een tijdje terug, kon je al zien hoeveel zin een aantal van ons hadden in de game. En met de maanden is dat niet minder geworden. Nu is de racer eindelijk uit. En konden we losgaan met ons racestuurtjes. De vraag is natuurlijk: Maakte de nieuwe game van de befaamde Yamauchi onze verwachtingen waar? Is het inderdaad moker hard om te spelen? Hoe zit het inhoudelijk verder in elkaar. Hoe zijn de diverse tracks? Zit er veel variatie in, veel nieuwe banen? En hoe is de grafische kwaliteit van de game? Merk je echt dat het de volledige kracht gebruikt van de PS5? En kun je het spel ook nog prima spelen op de oude vertrouwde PS4?

De Gran Turismo 7 Premium review

Een racegame is geen racegame zonder vette wagens. Hoe is dat in deze game? Waaruit kun je kiezen? En welke auto vinden wij het vets om mee rond te scheuren? Plus het antwoord op de vraag: Hoe vet kun je jouw auto personaliseren? En hoe zit het qua mogelijkheden wat betreft het tunen? Merk je bij het scheuren echt dat jij de controle hebt over je auto? Hoe zit het met moeilijkheidsgraad van de game en de rubber banding? Vragen volop. En dus ook veel antwoorden in deze uitgebreide review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch