Menu Premium
Loading...

Crusader Kings 3 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

03/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jullie zagen het al in een eerder item. Daan ging aan de slag met misschien wel een van de meest diepgaande games van het moment: Crusader Kings 3. In dit dagboek zette de man zijn eerste stapjes binnen dit spel. En dat was een hele ontdekking als je het aan Daan vroeg. Hij moest in korte tijd enorm veel informatie verwerken. Inmiddels is hij een aantal dagen aan de slag geweest met het spel en dus is het tijd voor de review. Hoe heeft hij dit spel beleefd? is hij kapot of er kapot van. JJ vraagt het hem in deze Crusader Kings 3 Review.

Diepgang met de hoofdletter ‘D’

Als er één game is die de speler veel keuzes op zijn bord legt, dan is het deze game wel. Je moet je met zoveel zaken bezighouden als vorst van een klein middeleeuws rijk. Oorlog voeren, pacts sluiten, de juiste vrouw huwen, je volk tevreden houden, geld verdienen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je hebt het geduld van een slak nodig. Wat dat betreft is Daan de perfecte persoon om dit spel uit te proberen. Want de man leeft voor dit soort diepe shit. Maar is dat ook het geval als het spel in kwestie zich in de Dark Ages afspeelt?

Alleen een sluwe koning heeft succes

Het gaat in deze game uiteindelijk om één ding en dat is de overwinning. Is het Daan gelukt om het spel te masteren en zijn rijk ondanks de overvloed aan informatie naar de absolute heerschappij te voeren? En als Crusader Kings 3 een goede game is, dan weet je dat er meerdere wegen naar Rome leiden.  Welke keuzes heeft Daan gemaakt en had hij daarmee succes? Was hij de bedachtzame vorst of ging hij a la Rome Total War vol het gevecht in? je ziet en hoort het in deze review van een hele bijzondere game.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch