Menu Premium
Loading...

Crusader Kings 3: Het Dagboek van Daan

01/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Diepgaande games.. JJ heeft er voor gezorgd dat onze Daan eens flink bezig heeft kunnen zijn met een nieuwe game. Deze game is namelijk niet zomaar iets. Crusader kings 3 is de game waar je jezelf zomaar kunt verliezen in een hoop informatie. Daarom is het niet gelijk voor iedereen bij ons op de redactie geschikt om te spelen. Volgens JJ is het namelijk zo dat Daan deze games zo uitspeelt. Dit zou dan ook in zijn categorie aan games vallen. Nou, dat weten we nog niet zo precies. Daan zelf ook niet. Maar natuurlijk kennen we Daan, die gaat er gewoon voor. Eens kijken of deze game Daan nu eens flink bij de kloten gaat grijpen. Want dat… Dat deed het zeker.

Middeleeuws tinderen

Deze game bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Het is dat landje pik achtige game, met hier een swipe naar links om te trouwen met een nieuwere vrouw en een swipe naar rechts om andere leiders te vermoorden. Zogeheten schemes zouden daan moeten gaan helpen de winst te behalen. Maar man, wat een informatie heeft deze game. Het lijkt soms zelfs voor onze Daan een beetje lastig. Nou, dan weet je maar een ding zeker… Deze game heeft flink wat diepgang.

Never give up is de Crusader Kings mentaliteit

Onze Daan is een echte doorbijter. Hij geeft niet snel op namelijk. Het geduld van deze man is namelijk immens. Dan zul je net zien dat hij voor verschillende lastige keuzes komt te staan binnen deze game. Elke keuze maakt namelijk het verschil tussen winst en verlies. In dit item heeft Daan zijn eigen journey bijgehouden in een soort van dagboek achtig item. Iets nieuws, verfrissend en uiteraard ontzettend spannend. Daan en winnen, dat zit nou eenmaal in het bloed. Maar of hij in deze game de winst heeft kunnen behalen dat moet nog maar gaan blijken..

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch