Menu Premium
Loading...

Battlefield 5 Firestorm Let’s Play: “Grafisch verreweg de mooiste BR”

28/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij is uit! Battlefield 5: Firestorm! De enige echte Battle Royale modus in de wereld van Battlefield. Kan de nieuwe modus Koos en Jelle overtuigen? En krijgen ze van deze game weer zin in Battle Royale? Of zijn ze er inmiddels helemaal klaar mee? Jelle en Koos zitten voor je achter de knoppen en op de bank, om de game eens flink te spelen in deze let’s play. Ze springen de map in, met parachute, richting..

De Firestorm is een burning ring of fire

Jelle vind Koos een Battle Royale kenner. Hij moet het dus best een beetje goed kunnen. Koos speelt alleen niet zo veel Battlefield meer omdat EA hem heeft geblokkeerd. In deze game komt een vuurstorm steeds dichterbij. En dat vind Jelle mooi, want hij was helemaal klaar met die blauwe toestand uit de andere games. Ook vind hij de game veel minder gemaakt. De game heeft 1 Battle Royale map, maar die map is wel enorm groot. En wat is die map mooi. Na lelijkere Battle Royale games die vooral geroemd werden om hun gameplay is het toch ook heerlijk om een BR game te spelen die er zo verschrikkelijk mooi uit ziet.

Camping schijterds

Gaan Jelle en Koos de nummer 1 positie weten te bemachtigen in deze Battle Royale game? Naast dat ze hun ogen uitkijken naar de mooie wereld moeten ze namelijk ook nog eens wat kogels ontwijken. Koos zijn eerste stapjes in de game zijn namelijk best spannend. Jelle neemt daarna de controller uiteraard over, en als je benieuwd bent hoe dat gaat, moet je vooral de video even checken! Laat in de comments ook even weten of je dit gaat spelen, want daar zijn wij benieuwd naar! Laat het ook even weten als je deze game graag in een livestream wilt zien. Vragen zijn ook altijd welkom!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch