Menu Premium
Loading...

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Review (No Spoilers)

14/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Phase 5 is nu eindelijk van start gegaan. Vorige week dinsdag mochten we met de Nerd Culture crew naar de persvoorstelling voor de Ant-Man and the Wasp: Quantumania review.

De start van phase 5 in de MCU Multiverse Saga

De verwachtingen zijn hooggespannen na het toch wel teleurstellende phase 4 waarbij vooral Thor: Love and Thunder en Doctor Strange 2 in the Multiverse of Madness enorm teleurstelde. Ook qua Disney+ TV series daalde de kwaliteit al vrij rap. Volgens Kevin Feige was het dan ook een fase waarin er vooral werd geëxperimenteerd en geïntroduceerd. Quantumania moet het Marvel Cinematic Universe weer op de kaart gaan zetten. De studio zelf vergelijkt de film qua grootte het meest met een Captain: America Civil War.

Kang the Conqueror is de nieuwe villain

Dit is alweer de derde, maar volgens Marvel zeker niet de laatste, Ant-Man film en opnieuw geregisseerd door Peyton Reed. Hoewel we al een paar keer eerder kennis hebben mogen maken met de flitsen van de Quantum Realm, is het deze film die zich daar volledig in gaat afspelen. Nadat Michelle Pfeiffer’s Janet van Dyne 30 jaar opgesloten heeft gezeten in dit alternatieve universum is het nu aan de beurt voor de rest van de crew om hier ook kennis mee te maken. Ant-Man, The Wasp, Hank Pym, Cassie Lang en Janet van Dyne worden dit keer allemaal opgeslokt in the Quantum Realm en komen oog in oog te staan met de grote bad buy van de multiverse saga: Kang the Conqueror (Jonathan Majors). Daarnaast zien we mogelijk nog een oude bekende uit de Ant-Man franchise in de vorm van M.O.D.O.K.

Eindoordeel van de Quantumania review?

Weet deze film ons weer te enthousiasmeren voor de MCU of borduurt dit zich verder voort op hetgeen wat we al eerder in phase 4 voorbij hebben zien komen? Aan tafel zijn de meningen in elk geval verdeeld, maar mogelijk komen we toch tot een gezamenlijk eindoordeel in de Ant-Man and the Wasp Quantumania review.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch