Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #66.X2 met de Thor: Love and Thunder Review (No Spoilers)

05/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Die had je even niet zien komen toch? Maar misschien wel op gehoopt. We hebben namelijk besloten een apart item te wijten aan review van de film Thor: Love and Thunder die vanaf 6 juli in de bioscoop te zien is. Jelle & Koos konden de film als nerdy mazzelpikken al wat eerder zien, gingen naar de persvoorstelling en vertellen jullie in deze non-spoiler review wat ze er van vonden. Wees dus niet bang, de twee gaan gaan niks ergs verklappen. Als je 100% verrast wilt worden door de film, raden we je wel aan om deze review pas na je bezoek aan de bioscoop te checken. Kun je jouw mening mooi vergelijken met die van de twee.

Chris Hemsworth op reis als Thor

In Thor: Love and Thunder is Chris Hemsworth als Thor op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt. De super held is op zoek naar innerlijke vrede. Thor denkt namelijk lekker op pensioen te zijn, totdat zijn rust-momentje wordt verstoord door de galactische moordenaar Gorr the God Butcher. Deze bad guy heeft maar één doel; uitroeiing van de goden. Om Gorr tegen te houden roept Thor oude bekenden op, zoals koning Valkyrie, Korg en zijn ex Jane Foster. Samen gaan ze op een komisch avontuur om het mysterie achter Gorr The God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

Thor: Love and Thunder review

De film is geregisseerd door Taika Waititi, die in het verleden ook Ragnarok heeft geregisseerd. Hij zegt dat Thor: Love and Thunder gekker en vele malen leuker zal zijn om te bekijken. Sinds de première zijn er zoals gewoonlijk een hoop reviews verschenen op het internet. Maar alles draait natuurlijk om wat Jelle & Koos van de film vinden. Ja toch? Ben jij dus benieuwd naar wat de twee heren van de nieuwe Thor vinden? Check dan snel de review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch