Menu Premium
Loading...

Resident Evil Village Shadow of Rose DLC Review: Kopen, budgetbak of slopen?

11/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

DLC reviewen we niet al te vaak. We hebben te veel andere content om te behandelen. Maar als er echt iets speciaals komt. Of een game die we zo goed vinden, dat we allemaal zitten te snakken naar DLC, dan doen we het wel. Resident Evil Village was volgens ons een van de beste games van het vorige jaar. Volgens sommigen zelfs de beste. De combinatie van spectaculaire graphics en intense gameplay zorgde ervoor dat dit spel bij velen van ons in het Eindejaars top-10 lijstje terecht kwam. De game smaakte naar meer, veel meer. Logisch dus dat we erg blij zijn dat er DLC is uitgekomen, genaamd Shadow of Rose. Koos en Skate hebben de nieuwe content uitgeprobeerd en durven inmiddels weer zonder licht te slapen. Dit is de Resident Evil Village: Shadow of Rose review.

Resident Evil Village: Shadow of Rose review: Hoe scary gaat dit worden?

In Shadows of Rose draait het allemaal één persoon. En dat is de dochter van Ethan, Rose Winters. Deze dame vindt het maar niks dat ze superkrachten heeft ontwikkeld met dank aan haar vaders schimmels. Ze wil er dan ook zo snel mogelijk vanaf. Om dat te bewerkstelligen moet ze een reis maken in het bewustzijn van de megamychide. Je moet het maar verzinnen.

Wordt het kopen, budgetbak of slopen?

Hoe griezelig gaat deze DLC worden? Zitten er jump scares in en kom je weer een aantal even fantasievolle als bizarre creaturen tegen tijdens jouw tocht? En hoeveel body heeft de DLC? Want dat is toch nog vaak hit en miss bij DLC’s. Soms is het puur bang for buck en soms mag je jezelf terecht bekocht voelen. Hoe dit dat met Resident Evil Village: Shadow of Rose? Is deze uitbreiding een waardige aanvulling op Village? Het antwoord ga je zien en horen in de Resident Evil Village: Shadow of Rose review.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch