Menu Premium
Loading...

Let’s Play Resident Evil 7: ‘Er komt straks alleen maar meer bruutheid aan’

04/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Resident Evil Village is een game waar we op de redactie heel erg veel zin in hebben. En dan drukken we ons mild uit. De game gaat op 7 mei het levenslicht zien en wordt – als we alle voortekenen mogen geloven – een waardige aanvulling binnen de franchise. En Gamekings is Gamekings niet als we daar niet even uitgebreid bij stil staan. Reden genoeg om het vorige deel – Resident Evil 7 – nog eens nader onder de loep te nemen. Want het einde heeft alles te maken met het begin van het vorige deel. De Let’s Play is in de handen van JJ en Skate, de twee grootste horror-fans op de redactie.

Ethan is zijn vrouw kwijt

Het recept voor Resident Evil is vaak hetzelfde: je speelt als Ethan, die na zijn vorige griezelige avonturen nu eindelijk een rustig leven te pakken heeft. Samen met zijn vrouw leidt hij een vredig bestaan tot – je voelt hem aankomen – alles ineens in duigen valt. Net als dat dat altijd met Mario en Peach gebeurt. Maar goed, er is geen reden voor een nieuwe game als alles goed gaat. En dat is met Resident Evil 7 niet anders. De mannen hebben het er verder over dat de story opbouw van Resident Evil altijd wat tijd heeft om op gang te komen. En dat is juist prettig met een horror game. Skate heeft de controller, JJ geeft het commentaar. Wij zeggen: griezel lekker mee in deze Let’s Play

Resident Evil Village

De verwachtingen voor Resident Evil Village zijn hooggespannen. Met nog een paar dagen te gaan tot het zover is, hebben we een aantal demo’s kunnen spelen en een exclusief uur aan video content gezien. Op basis daarvan weten we dat Capcom veel bij het oude heeft gelaten. En dat is positief. Als je het survival horror genre vet vindt, uiteraard. Deze Let’s Play moet je lekker in de mood brengen voor aanstaande vrijdag. Skate is in ieder geval lekker rustig en JJ laat zich zoals altijd goed opfokken. Veel kijk- en luisterplezier met deze Let’s Play van Resident Evil 7.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch