Menu Premium
Loading...

Resident Evil Village Premium review – ‘Dit is GOTY materiaal’

05/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Resident Evil komt op het moment van het verschijnen van deze video over twee dagen uit. Het voordeel wat wij bij Gamekings hebben is dat we games vaak wat eerder mogen spelen. JJ en Skate waren voor ons de gelukkigen die de game mochten testen en gaan je in deze video hun verdict geven. Zij gaan je niets van het hele verhaal verklappen, wat nog een vrij lastige klus is, omdat alles in Resident Evil Villlage verhaal is. Maar ze gaan je toch meenemen op hun reis. En wat we alvast mogen verklappen: De twee vinden wel wat van het spel. Veel plezier met de Resident Evil Village Premium review

Alles gaat goed?

Resident Evil Village is het logische vervolg op Resident Evil 7: Biohazard. Ethan is gelukkig met zijn vrouw Mia, en leidt een lekker leven. Maar, zoals je al aan voelt komen, gaat er ook het een en het ander mis. Er wordt niet over de horror uit de vorige game gesproken, Ethan maakt zich zorgen, maar er heerst al snel een afstand tussen het paar. Wat er verder gebeurd gaan we niet spoilen, maar the shit hits the fan en Ethan moet weer op pad om iemand te gaan redden. En zoals het Resident Evil betaamt kom je heel wat weerwolven, gunplay en jumpscares tegen op je reis. Benieuwd naar wat er verder gaat gebeuren? Check snel de Resident Evil Village Premium review.

Een plot om van te smullen

Het is – zoals we al hebben gezegd – extreem lastig om het verhaal van deze game niet te spoilen. Wat wel bekend is, is dat je op zoek moet naar je dochter. Er is ook nog iets met je vrouw aan de hand, maar daar mag vanwege bovenstaande redenen niet over worden gesproken. Je ontmoet een paar gure types, je gaat het kasteel in en het griezelen kan beginnen. Eén ding wat we nog gaan vertellen voor je de video gaat kijken is dit. Als je de demo hebt gespeeld en denkt alles al te weten mag je je borst nat maken. You ain’t seen nothing yet..

***Update***

Als JJ enthousiast is, en dat was ie hier, dan kan ie nog wel eens overdrijven. Alleen Resident Evil 7 staat momenteel op Game Pass en de PS Plus Collectie.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch