Menu Premium
Loading...

Resident Evil Resistance – Kopen, budgetbak of slopen

21/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Resident Evil Resistance is een 4 vs 1 game waar je óf met drie vrienden óf alleen de game speelt. Wat heel wat anders dan de Resident Evil games die je normaal speelt. Het idee is dat je met vier survivers een soort van puzzels moet oplossen om (uiteindelijk) te ontsnappen. De mastermind (1 speler) doet er alles aan om je tegen te houden. Als surviver heb je meerder karakters om mee te spelen. Elk karakter heeft zijn eigen perks. Dat houdt in dat als je speelt, je niet altijd de zelfde gamestyle hebt. En sommige karakters zijn in bepaalde situaties beter dan andere. Strategie en goed nadenken zijn daarmee een absolute vereiste in deze game.

Plan in Resident Evil Resistance jouw strategie terwijl je speelt

De mastermind is de vijand in deze game mode en dat behoorlijk geinig zijn om te doen. Als mastermind kun je zombies plaatsen en een fijn spoor van bommen en traps neerleggen. Feitelijk kun je zelfs de hele map aanpassen met alles wat zich in die omgeving bevindt. Er zijn echt duizenden combinaties mogelijk om survivors het leven zuur te maken. Dit moet er voor zorgen dat Resident Evil Resistance niet saai wordt en dat elk potje fris aanvoelt.

Jammer maar helaas

Natuurlijk zit er een leveling systeem in de game, maar wel eentje die op het eerste gezicht een beetje vervelend oogt. Want je kan levelen door veel te spelen en in-game punten te verdienen of gewoon via micro-transacties. Het is geen Electronic Arts niveau , maar het balanceert wel op het randje. En spelen tegen mensen die er bakken met geld inm gestopt hebben om binnen een paar dagen al max level te zijn, is niet echt iets wat we leuk vinden. Skate en Koos hebben zich in deze game verdiept en rapporteren jou of Resistance een welkome aanvulling is binnen de Resident Evil-serie of dat dit een typische gevalletje van een keer maar nooit weer is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch