Menu Premium
Loading...

Resident Evil 3 Remake Review – Kopen, budgetbak of slopen?

01/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze barre tijden durft Capcom te komen met een nieuwe game in de ‘virus-franchise’ Resident Evil. Het betreft de remake van het derde deel waar sinds de remake van het tweede deel vorig jaar al reikhalzend naar uitgekeken werd. Natuurlijk heb je afgelopen week de Demo preview gezien met Daan en JJ. Dit is de review. JJ en Skate hebben de game doorgespeeld en gaan jou vertellen of dit een game is die de moeite waard is. Voor een uitgebreide discussie over deze game kun je terecht bij onze premium review!

Is het een echte Resident Evil 3 remake?

Voor veel presentatoren was de remake van deel twee een van de vetste games van het afgelopen jaar. Flinke schoenen om te vullen dus. Of deze remake een echte remake is en niet slechts een snelle cash grab dat gaan we nu zien. Het blijft immers een dunne lijn waarop studio’s balanceren. Check de gameplay. Zodra die niet meer voelt als de oude game dan is het niet goed. Lijkt het teveel op het oude, dan ook niet. Hetzelfde geld voor de graphics. We zien toch te vaak dat er enkel een klein likje verf overheen gaat en het daarbij blijft. Gelukkig heeft de demo ons al genoeg goeie moed gegeven om deze game op te pakken en daarna niet meer neer te leggen voordat de eindcredits bereikt zijn.

Geen problemen in Raccoon City

Nu een aantal partijen aangeven toch wat in de problemen te raken in verband met het Coronavirus en games mogelijk te gaan uitstellen, is het fijn dat er ook nog gewoon games uitkomen. Dat kunnen we in deze barre tijden wel gebruiken. En zeg nu zelf, wat is er fijner dan in een tijd van een nasty Coronavirus, een fictief virus helemaal aan gort te knallen en de wereld zo te redden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch