Menu Premium
Loading...

Resident Evil 3 Remake Premium Review – Is dit een GOTY-kandidaat?

31/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moet wel haast de release van 2020 met de slechtste timing zijn. Midden in de Corona pandemie een game uitbrengen die draait om een dodelijk virus. Maar goed, de launchdatum was al een poos voor het uitbreken van de echte pandemie vastgesteld. En gedane zaken nemen geen keer. Bovendien, een vette game kunnen we momenteel allemaal gebruiken. Helemaal als we al onze innerlijke onrust op een virus kunnen afreageren. Dat is ook exact wat Skate en JJ de afgelopen dagen gedaan hebben. Dit is hun uitgebreide relaas van deze dagen.

Vorige Resident Evil Remake was een waar genot om te spelen

Voor zowel Skate als JJ was de vorige Resident Evil Remake een waar genot om te spelen. De game behoorde zelfs tot de kanshebbers voor hun persoonlijke game van het  jaar. Hoe zit het met deel 3? Het originele deel drie werd immers minder goed ontvangen dan deel 2. Mogen we dan ook aannemen dat de Remake minder goed is? En wat heeft Capcom allemaal ‘ge-Remaked’? Is het alleen grafisch of is er ook aan de gameplay en het verhaal gesleuteld? Aan Skate en JJ de ‘zware’ taak om dit uit te vinden.

Voor JJ was dit de release waar hij, naast Doom Eternal, het meest naar uitkeek

Kunnen we net als bij Resident Evil 2 Remake spreken van een bijkans nieuwe game. Een die prima mee kan met de hedendaagse top-games. Of is de remake van deel 3 niet meer dan een geinig opgefleurde oude game? Dat laatste zou best wel een deceptie zijn aangezien de beide heren hoge verwachtingen van deze game hadden. Voor JJ was het zelfs de release waar hij, naast Doom Eternal, het meest naar uitkeek tijdens de eerste maanden van 2020. Check snel deze uitgebreide review voor de Premium Bazen en bekijk of Resident Evil 3 Remake een game is die jou door de nare Corona-tijden kan loodsen. Stay Safe en have fun!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch