Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Redfall Roadtrip: Vampire slayers Huey & Koos maken London onveilig

24/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een verse Road Trip. Items waar de Premium Bazen altijd erg blij van worden. Logisch want het is buiten de studio, je zou het zelf ook willen doen én er gebeuren op trip altijd onverwachte zaken. Ditmaal gingen Huey en Koos, onze parttime vampire slayers, op trip naar Londen. De twee waren uitgenodigd om als een van de eersten de nieuwe game Redfall uit te proberen. Je-weet-wel, het spel dat blijkbaar ook voor de PS5 werd gemaakt, maar daar niet op uitkomt omdat Arkane Studio’s nu onder Microsoft valt. Maar dat terzijde. Huey en Koos gingen aan de slag met deze coop game, genoten hopelijk van een fijne overnachting in een prachtig hotel en werden getrakteerd op een smakelijk diner in een restaurant met een vampieren-thema. Dat moet toch wrede content gaan opleveren…

Wat moet je nu eigenlijk doen in Redfall?

In deze video krijg je antwoord op de vraag wat er allemaal tijdens deze trip voorgevallen is. En natuurlijk leggen ze uitgebreid uit hoe hen de game is bevallen? Want dat is voor velen nog best wel een vraag. Ja, er zijn zat trailers van het spel op YouTube te vinden. Maar echt duidelijk werd het niet of dit nu bijvoorbeeld een Left 4 Dead kloon was of echt een spel met een eigen smoel. Arkane had eerder met Deadfall laten zien dat het een behoorlijk eigenzinnige en creatieve studio was. Dus iets innovatiefs lag best voor de hand. Hoe speelde de game, en waar lijkt het nog het meest op? Het antwoord op deze vragen zie en hoor je in deze Redfall Roadtrip.

Kwam de knoflook nog van pas?

Dan was daar de trip. Twee dagen Londen. Iets wat we in de historie van Gamekings inmiddels aan keer of 1984567200 hebben gedaan. Maar het blijft een sicke stad. Plus een nieuwe game, een nieuw hotel en een nieuw restaurant zorgen altijd voor reislust. En dus volgen we de twee heren tijdens de twee dagen dat ze in de hoofdstad van Engeland vertoefden. Werd het allemaal nog een beetje scary daar en kwam de knoflook nog van pas? Je ziet het zodra je deze video opstart.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch