Menu Premium
Loading...

EvdW Live over Redfall, ‘einde’ Uncharted & previews Hogwarts Legacy

27/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Geen sneeuw, geen harde wind, geen regen. We kunnen dus gewoon in de winterjas naar de studio om een nieuwe editie van onze vaste talkshow op vrijdag op te nemen. Klokslag 17:00 uur staat hij bij jou op het beeldscherm. Ben je in één klap bij als het gaat om het meest belangrijke game-gelateerde nieuws van de afgelopen week. Wat kun je vandaag verwachten in deze editie van EvdWL? We kijken natuurlijk terug op de Xbox Developer Direct van afgelopen woensdag. In veertig minuten tijd leerden we meer van Minecraft Legends, Forza Motorsport 8, Hi-Fi Rush, The Elders Scrolls Online: Necrom en Redfall. Welke games vonden Koos en Huey tof en is Xbox nu helemaal terug als producent van grote exclusieve games? Ook kijken we naar de previews van Hogwarts Legacy, het mogelijke einde van de Uncharted-franchise en vele andere onderwerpen. Dit alles te zien en te horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 27 januari 2023.

Is het einde verhaal voor de Uncharted-serie?

Er valt nog echter veel meer te bespreken. Is Sony bijvoorbeeld nu al bezig met de PS6, terwijl normaliter een PS5 Pro op de markt zou moeten komen? Veranderen ze dus van strategie en zo ja waarom? Hoe moet het met 343 Studios verder na de fikse ontslagen bij de developer? Kunnen ze nog wel aan het roer staan van de Halo-franchise? Dit en veel meer topics komen voorbij in deze editie van EvdWL.

MSI biedt dik 300 euro korting op de MSI Thin GF63 11UC-455NL

Deze week zet MSI een gaming laptop met prima prestaties in de spotlights. De MSI Thin GF63 11UC-455NL gaming laptop heeft een RTX 3050 Max-Q en een Intel Core i7 processor aan boord waardoor je veel van de hedendaagse games kunt spelen. Bij Coolblue.com kun je deze laptop met een korting van ruim 300 euro voor 919 euro binnenhalen. Interesse? De aanbieding vind je hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch