Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Redfall Premium Review: Top-game of ‘Game Pass’ vulling?

02/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We citeren de website van Bethesda: “Het eilandstadje Redfall, Massachusetts, is in handen van een legioen vampiers die de zon hebben geblokkeerd en de burgers hebben afgesneden van de buitenwereld. Verken de open wereld en dompel jezelf onder in een diepgaande verhaalcampagne terwijl je het mysterie achter het uiterlijk van de vampiers ontrafelt. Sluit je aan bij een handvol overlevenden tegen de wezens die de stad dreigen leeg te laten bloeden.” Een prima insteek voor een game lijkt ons. Maar is dat ook het geval? Is Redfall eindelijk een grote first party game aanwinst voor de bezitters van een Xbox Series X/S en PC? Is dit een game waar je Game Pass Ultimate voor neemt? Je krijgt het antwoord in de Redfall Premium review.

Redfall Premium review: De eerste console exclusive van Bethesda voor Xbox

De hype in aanloop naar de release van Redfall kreeg een kleine knauw toen bekend werd dat de game bij launch op 30 frames per seconden zou gaan draaien. Terwijl ons 60 fps was beloofd. Merkten de heren hier wat van? Of was de kwaliteit van al het andere dermate tof dat we hier geen probleem hadden. Boris, JJ en Koos hebben de game Redfall van Arkane Studios gespeeld en geven in deze review het antwoord op onder andere deze vraag.

Is 30 fps echt een probleem?

Hoe hebben de drie de speelsessie van Redfall ervaren? Speelden ze de game alleen of in coop en zat er merkbaar verschil tussen de vier karakters waaruit je in deze game kunt kiezen? Zijn vampieren net zo cool om te killen als zombies en hoe slaagt de developer er in om van dezelfde wereld en dezelfde verhaallijn zowel een singleplayer als coöp game te maken? De antwoorden op al deze vragen ga je zien en horen in de Redfall review.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch