Menu Premium
Loading...

Redfall Preview: Wat is dit nu precies voor een game?

25/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Check hier de complete Road Trip van de Redfall presentatie in Londen voor meer info en de typische reis-fun.  

We citeren de website van publisher Bethesda zelf: ‘Redfall is een coöp-FPS in een open wereld van Arkane Austin, het bekroonde team achter Prey en Dishonored. De kenmerken van Arkane’s zorgvuldig ontworpen werelden en meeslepende sims, ga terug zien in deze game.” Dat prikkelt de geest toch? Arkane staat bij Gamekings in hoge achting. Deathloop, Prey en Dishonored zijn alle drie games die we met veel plezier gespeeld hebben. Vette stories, coole actie en altijd echt een geheel eigen smoel. Feitelijk werd je elke keer verrast door hun games. Hoe zit dat met Redfall? Een spel waarvan we nog niet goed wisten wat we er van konden verwachten. Huey en Koos togen naar Londen om daar dik anderhalf uur met de game te gaan spelen. Koos (Huey was op vakantie daarna) verhaalt in de studio zijn (spel)ervaringen. Dit is de Redfall preview. 

Wat moet je nu eigenlijk doen in Redfall?

In deze video legt Koos uit hoe de game hem is bevallen. Want vooraf was de exacte insteek voor hem nog wat vaag. Ja, er waren zat trailers van het spel op YouTube te vinden. Maar echt duidelijk werd niet of dit nu bijvoorbeeld een Left 4 Dead kloon was of echt een spel met een eigen smoel. Arkane had eerder met Deathloop laten zien dat het een behoorlijk eigenzinnige en creatieve studio was. Dus iets innovatiefs lag best voor de hand. Hoe speelde de game, en waar lijkt het nog het meest op? Het antwoord op deze vragen zie en hoor je in deze Redfall preview.

Heeft Arkane opnieuw iets ‘anders’ gemaakt?

Anderhalf uur is natuurlijk lang niet genoeg om exact te weten of een spel goed wordt. Maar je krijgt wel een goed beeld van de richting waar de game naar toe gaat. Hoe steekt de gameplay in elkaar? Wat moet je doen? En is datgeen wat je doet ook daadwerkelijk leuk? Het antwoord zie en hoor je in de Redfall preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch