Menu Premium
Loading...

Red Dead Online: De ultieme survivalist role

16/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar gaan we weer.. meer dan klaar staan we. Wachtend tot de klokken luiden om weer eens die magnum revolver tijdig uit de holsters te halen. Eindelijk is het zo ver, en we weten dat je er op hebt zitten wachten. De volledige aandacht storten we dit keer op : Red dead online. Toch zullen onze redacteuren met deze hitte weer hun cowboylaarzen aan moeten trekken. Dit om in style weer eens flink aan de slag te kunnen met deze game. Dit keer uiteraard… jawel, de survivalist role!

Planet Zoo en Red Dead komen samen

We blijven allemaal maar continu updaten. Een aantal patches hier, een flink aantal GB op je harde schijf daar… Gelukkig is dit heel positief wat betreft red dead online. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws, onze eigen daan kan dan natuurlijk niet wachten. Dieren en Daan is natuurlijk iets wat voor hem als twee handen op een buik klinkt. Red dead Online er aan toevoegen en je hebt de perfecte formule. We wisten natuurlijk uit eerdere items dat daan houdt van animal like games zoals zoo planet. Gloedhete holsters van afkoelende pistolen is altijd gruwelijk, maar in combinatie met een survival part en dieren? Dan zie je daan al glunderen.

Western Survival of the fittest

Als je denkt aan daan en aan survival games, dan denk je aan zijn eerdere keuze: The forest. Dat is natuurlijk al een goude combinatie, maar met western sferen gaan de klokken al luiden bij iedereen, het perfecte plaatje.Want ja, het gaat in dit item nu eenmaal over het survival gedeelte. Maar onze daan houdt natuurlijk van uitdagingen. Hij heeft dan ook aan de slag gekund met een verse nieuwe role. In dit item over red dead online laat Daan weten wat hij zo ontzettend tof vondt van de nieuwe role en wat dan zo goed is aan deze update.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch