Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege nieuw seizoen: Operation Steel Wave

19/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege is natuurlijk al heel lang speelbaar op bijna alle grote platformen. Vijf jaar geleden kwam de Squad based tactical shooter uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. En al die jaren is de game netjes up-to-date gehouden door Ubisoft. Elk jaar werd gevuld met meerdere updates, waarmee ze elke keer een nieuwe map en twee nieuwe operators toevoegden aan de game. In de afgelopen vijf jaar zijn er heel wat van uitgekomen, want de teller voor alle operators loopt inmiddels op tot 64. Tweeëndertig aanvallers en tweeëndertig verdedigers. Met andere woorden, keuze genoeg.

Operation Steel Wave

In dit nieuwe seizoen genaamd: Operation Steel Wave zitten wederom twee nieuwe Operators en één (nieuwe) map. Waarom nieuwe tussen haakjes staat leggen we later uit in deze tekst, want we willen het eerst hebben over de operators. Skate is op onze redactie natuurlijk de Rainbow Six Siege speler en streamt de game ook regelmatig op z’n eigen Twitch kanaal. Logisch dat Skate als één van de weinigen de nieuwe operators al heeft kunnen uitproberen en er dus alles aan gedaan heeft om precies te weten te komen wat de operators doen en wat ze allemaal kunnen.

En dan de (nieuwe) map

Zoals hier boven al aangegeven werd, heeft Ubisoft in Operation Steel Wave één (nieuwe) map toegevoegd. Nieuw tussen aanhalingstekens, want de map is niet echt nieuw. Het betreft namelijk de map House. Deze omgeving zat al veel eerder in de game, maar werd er tussentijds ook weer uitgehaald. Waarom weet niemand. Ubisoft heeft de map echter een nieuw jasje gegeven en laat hem bij deze update weer terug keren. Er is alleen één groot nadeel voor alle mensen die graag een potje Ranked spelen in Rainbow Six Siege. Je zult de map daar niet tegen komen. Of dat voor Skate een dealbreaker is, zie je in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch