Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege Jaar 5-6: Introductie Nederlandse Operator

18/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al vijf jaar lang houdt Ubisoft ons bezig met deze tactical shooter Rainbow Six Siege. En sinds het eerste jaar heeft een gestaag groeiende groep liefhebbers de game weten te vinden. Ondertussen zijn we aanbeland in het vijfde jaar van het spel. En er blijft maar nieuwe content bij komen. Waardoor de game interessant blijft. Skate is afgelopen week helemaal los gegaan met deze game en gaat jullie er alles over vertellen in deze video.

Eindelijk een Nederlandse Operator

Een Nederlandse Operator. Je hoort het goed. Na vier jaar wordt er een operator toegevoegd die uit Nederland komt. De nieuwe operator heet Lana (Nienke Meijer), en is een aanvallende operator die jou aan een overwinning moet helpen. Lana heeft zich niet aangesloten bij één van de krijgsmachten, aangezien ze veel tijd in de ruimte heeft doorgebracht. Daarom draagt zij de badge van de ‘REU’. Een fictieve ruimteorganisatie uit Rainbow Six Siege. Ondanks dat ze veel tijd heeft besteed in de ruimte, zijn er wel Nederlandse trekjes te zien. Zo draagt zij vol trots de Nederlandse vlag op de voorkant van haar pak. En is er een Nederlandse tulp te zien op de achterkant van haar suit en op haar wapen. Hoe Nederlands wil je het hebben…

Skate gaat er helemaal voor in jaar 5.

De mensen die Skate goed kennen, weten dat hij graag een potje Rainbow Six Siege opstart. En dus is hij is helemaal voor jaar 5. Hij heeft vorige week op een preview event de nieuwe Operators al mogen testen en dus ook de nieuwe Nederlandse Operator mogen uitproberen. Jaar 5 van Rainbow Six Siege is vanaf 9 maart voor de rest van de gamers beschikbaar. Check voor de eerste indrukken en gameplaybeelden alvast deze video waarin JJ en Skate jullie meenemen in hun bevindingen van jaar 5 van Rainbow Six Siege.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch