Menu Premium

Twee nieuwe Rainbow Six Siege Operators in Shifting Tides Update

Lars Leeftink 12/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er waren al geruchten, maar het is nu officieel. Year 4, Season 4 van Rainbow Six Siege heet Shifting Tides. En net zoals bij de vorige seizoenen komen er wee nieuwe operators.

Shifting Tides

Dat is dus de naam van het vierde seizoen van jaar vier van Rainbow Six Siege. En er lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Vanaf 3 december kan alles en iedereen aan de slag met het nieuwe seizoen, maar op 11 november zijn de nieuwe operators al gedropt op PC test servers. Met, zoals eerder vermeld, twee nieuwe operators. De eerste is een Attacker genaamd Kali. Kali is een rijke leider van een private military contractor. Dat klinkt in ieder geval heel fancy. Zij is de eerste operator die een bolt-action sniper rifle heeft als haar primary wapen. Tevens heeft zij een gadget, The LV Explosive Lance, wat een under-barrel projectiel is dat door muren heen kan blazen en tot ontploffing komt als hij aan de andere kant van de muur is. Zo kun je dus andere Operators aanvallen zonder hun ├╝berhaupt in beeld te hebben.

De andere Rainbow Six Siege: Shifting Tides Operator

Dat is de Defender Wamai. Wamai is voormalig Kenyan Navy Special Forces die nu werkt voor Kali, de andere Operator dus van dit seizoen. Hij heeft, in tegenstelling tot Kali, geen speciaal wapen. Wat Wamai wel heeft, is volgens mensen die de Operators al getest hebben een van de coolste gadgets in de game: The Mag-Net System zorgt ervoor dat Wamai magneten vast kan maken aan bijna alle soorten grond en omgeving. Als er vervolgens projectielen op een bepaalde snelheid langskomen kunnen deze worden opgepikt in plaats van dat ze op hun target afgaan. En dit kan met zo’n beetje elk projectiel, ook granaten dus. Met beide nieuwe Operators genoeg opties in ieder geval.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch