Menu Premium
Loading...

E3 Nieuws Update: Over Platinum Games, RAGE 2 en Microsoft & Netflix

14/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 komt met rasse schreden dichterbij en om het verheugen op dit jaarlijkse feestje even lekker aan te wakkeren komen we op Gamekings.tv regelmatig met korte E3 Nieuws Updates met daarin allerhande E3 nieuwtjes, roddels en geruchten. In de eerste editie heeft Bethesda het behoorlijk moeilijk met hun PR traject rond RAGE 2, komt Platinum Games naast Bayonetta 3 ook met maar liefst twee andere games en behandelen we het gerucht over de mogelijke aankoop van Netflix door Microsoft. Zit hier een kern van waarheid in of maken we van een mug een olifant? Je ziet het allemaal in deze eerste editie van E3 Nieuws Update.

RAGE 2 trailer gelekt!

We hadden het vorige week donderdag al over het Walmart lek. Iemand had per ongeluk de game pre-orders voor na de E3 online gezet. Daar stond het langverwachte vervolg op RAGE tussen. Bethesda is er toen maar meteen op gesprongen en is begonnen met iedere dag nieuwe screenshots te tweeten met daarin de datum 14-05 verstopt. Vandaag dus! Nu zit het Bethesda alleen niet mee want de trailer die ze teasen is alweer gelekt. Zo wordt hun telkens de wind onder de zeilen ontnomen.

Met deze E3 zijn alle ogen gericht op Microsoft. Het is do or die voor de Xbox afdeling van het bedrijf van Bill Gates. Wat gaan ze doen om de gamer weer voor zich te winnen? Komen ze met tientallen game verrassingen? Kopen ze eindelijk Valve? De geruchten ontspruiten overal. het laatste gerucht is dat Microsoft Netflix gaat kopen. Dat is natuurlijk geen echt E3 nieuws, maar wel als ze het Xbox exclusive maken natuurlijk. Het past wel binnen het streaming service plaatje van Microsoft natuurlijk. Wat denken jullie? Een goed plan voor Microsoft? En hebben jullie een beetje zin in RAGE 2, of in de nieuwe titels van Platinum games? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch