Menu Premium
Loading...

Walmart lekt halve E3: Rage 2, Splinter Cell & Borderlands 3

10/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is nog een dikke maand van ons vandaan, maar we worden alweer compleet doodgegooid met allerhande grote en kleine geruchten. En zo hoort het ook, want al die speculaas vergroot alleen maar onze zin in de aankomende E3 en het maken van de coverage straks. Walmart gooide wat dat betreft gisteren even heel hard de knuppel in het spreekwoordelijke hoenderhok door zo’n beetje de halve line-up (met o.a. Borderlands 3, Rage 2 en Splinter Cell) van de E3 online te zetten. De desbetreffende pagina had eigenlijk pas tijdens de E3 open moeten staan, maar dat gebeurde dus gisteren al. Gevalletje domme oetlul op kantoor die op de verkeerde knop drukte. En natuurlijk was er iemand die zo alert en snel was om daar meteen een screendump van te maken. Check Walmart lekt halve E3: Rage 2, Splinter Cell & Borderlands 3!

Nu alweer een nieuwe Assassin’s Creed?

In ieder geval stonden er een hoop ‘nieuwe’ games op de site die, als we de domme oetlul bij Walmart mochten geloven, op de E3 gaan worden aangekondigd. Een aantal namen op deze lijst waren een nieuwe Assassin’s Creed, Rage 2, een nieuwe Splinter Cell, Just Cause 4, Borderlands 3, Metroid Prime 4, Gears of War 5 en The Division 2.

Gehele E3 ligt op straat

Dat is me dus nogal wat. Zoveel titels die in één klap gewoon op straat liggen. De vraag is dan ook meer dan gerechtigd hoeveel waarheid we aan dit lek moeten toekennen en hoe groot het zoutvaatje moet zijn dat we er bij moeten pakken. JJ dook daarom in de materie en kwam met een gedegen en beargumenteerd antwoord of we ons nu echt op al deze games mogen gaan verheugen of dat we toch enige terughoudendheid moeten tonen omtrent deze informatie. Als je dus nu al niet kan wachten op de aankomende E3, en dat kun je niet, check dan snel dit item over het lek bij Walmart dat games als een nieuwe Assassin’s Creed, Borderlands 3, Spliner Cell en Rage 2 ‘aankondigde’. Instant fun!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch