Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Microsoft, Fortnite, PUBG en Sea of Thieves

21/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl heel Nederland *kuch kuch* in de ban is van de Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum rond de Sleepwet , gaan wij bij Gamekings gewoon lekker ouwehoeren over games. Want games makes the world go round toch… Kevin en JJ zitte klaar op de bekende Chesterfield en nemen vier stellingen met je door. En wat er dan gebeurt in samenspel met  de community, dat zie je dus in deze Woensdag Gehaktdag over Microsoft, Fortnite PUBG en Sea of Thieves.

De eerste stelling betreft het gerucht dat eerder deze week opdook. Microsoft zou van zins zijn om de console business achter zich te laten en zich dan geheel te gaan focussen op het maken van games en die multiplatform aanbieden. Wat is er waar van dit gerucht? Of is dit echt een van de vele fakenieuwtjes die de rondte doen op het fijne interweb. Dan Fortnite en PUBG op de mobiel. Binnen een week kunnen we deze twee hype-games ook in de trein spelen. Maar zijn die games daar wel voor geschikt? Koos en Kevin hebben Fortnite voor de mobile al gecheckt!

Mag je gelekte gameplay tonen?

De derde stelling betreft het lekken van God of War gameplay eerder deze week. De hele sessie die JJ op het persevent mocht ondergaan, stond in glorieus 1080 op het web. Dader onbekend. Mag je die beelden als website of YouTuber een plek geven op jouw kanaal of is er ook zoiets als een morele verplichting om dat niet te doen. Het leidt tot een pittige discussie. Net zoals bij de vierde stelling. Hier stellen we dat je, naar aanleiding van de server-problemen van Sea of Thieves, gewoon voortaan twee weken geduld moet hebben voordat servers goed werken en dus niet moet zeiken. Een of oneens. Goede vraag toch? Denk er maar eens over na en check daarna de uitslag in Woensdag Gehaktdag over Microsoft, Fortnite PUBG en Sea of Thieves.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch